ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ευάγγελος Μπίτσας - Ιδιοκτήτης Mini Market

 • ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

  Mini Market

 • ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

  50 τ.μ

 • ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ

  2015

 • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  1

Πείτε μας δυο λόγια για την ιστορία του καταστήματός σας, πότε σας ήρθε η ιδέα να ανοίξετε το κατάστημά σας και από πότε ξεκινήσατε να το δουλεύετε.

Πάντα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου, η πολλή δουλειά δεν με τρόμαζε. Μόλις βρήκα κάτι στο οποίο πίστεψα ότι υπάρχει μέλλον, έβαλα μπρος για να γίνει πραγματικότητα. H ιδέα για το μίνι μάρκετ ήταν της συζύγου μου, η οποία βρήκε την τοποθεσία αλλά και τον χώρο. Για να φτάσει στη μορφή που έχει σήμερα, χρειάστηκε σχεδόν ολική ανακαίνιση. Με πολύ προσωπική δουλειά αλλά και με την στήριξη συγγενών και φίλων σε διάστημα τριών μηνών καταφέραμε να ανοίξουμε στις αρχές Νοεμβρίου του ‘15. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το συναίσθημα εκείνο το πρωινό του Σαββάτου. Άνοιξα το κατάστημα στις 6 το πρωί και περίμενα να υποδεχθώ και να εξυπηρετήσω τον πρώτο μου πελάτη.

Από που ακούσατε για το Intale Point και ποιος ήταν ο λόγος που το επιλέξατε;

Έψαχνα σύστημα αρκετό καιρό, συνέκρινα τιμές και λειτουργίες. Τον Σεπτέμβρη του ’16 επισκέφτηκα την κλαδική έκθεση που γίνεται κάθε χρόνο στο Αεροδρόμιο. Εκεί είχα την δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά το Intale Point αλλά να μοιραστώ και όλους μου τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες με την ομάδα της Intale. Μετά από μια ολοκληρωμένη επίδειξη του συστήματος και φυσικά λόγω της προσφοράς που έτρεχε λόγω των ημερών, κατάλαβα πως είχα βρει ακριβώς αυτό που έψαχνα.

Με την απομακρυσμένη διαχείριση που παρέχει το Intale Point μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα του καταστήματός σας σε live χρόνο από οποιαδήποτε συσκευή. Χρησιμοποιείτε την συγκεκριμένη λειτουργία και αν ναι με ποιο τρόπο;

Η δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης ήταν ένας βασικός λόγος που επέλεξα το Intale Point. Όταν βρίσκομαι εκτός για δουλειές μπαίνω από το κινητό μου και ελέγχω τις κινήσεις που γίνονται live στο ταμείο, τις πωλήσεις της ημέρας, αν οι παραλαβές που περιμένω έχουν έρθει σωστά και στην ώρα τους. Από την ησυχία του σπιτιού μου, μελετάω αναλυτικά στατιστικά, ενημερώνομαι με ακρίβεια για τον τζίρο μου, ετοιμάζω τις παραγγελίες της επόμενης ημέρας βάση του στοκ της αποθήκης μου. Όλα δουλεύουν ρολόι, είναι σαν να βρίσκομαι εκεί, ενώ δεν είμαι!

Τα πρωινά με τις παραλαβές προϊόντων και την παράλληλη εξυπηρέτηση των πελατών η ταχύτητα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Πώς έχει αλλάξει τη ροή της δουλειάς σας το Intale Point;

Με τις συνεχείς βελτιώσεις του συστήματος και την εισαγωγή καινούργιων λειτουργιών από την ομάδα της Intale, όλες οι διαδικασίες γίνονται σε ελάχιστο χρόνο. Η παραλαβή έχει γίνει τόσο εύκολη διαδικασία που σε λίγο το μόνο που θα περιμένω από το Ιntale Point είναι να μπορεί ακόμα και να τοποθετήσει τα προϊόντα στα ράφια μου.

Θα το προτείνατε σε συναδέλφους ή μελλοντικούς ενδιαφερόμενους;

Εννοείται ότι θα το πρότεινα. Όποιος σκέφτεται να εξελίξει και να αναπτύξει την επιχείρησή του, σίγουρα πρέπει να έχει ένα σύστημα διαχείρισης σαν της Intale. Στο Intale Point βρήκα όλα αυτά που καλύπτουν τις δικές μου ανάγκες μα πάνω από όλα στην Ιntale βρήκα ένα σύμμαχο που ενδιαφέρεται πραγματικά για το κέρδος μου. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν πλέον η λειτουργία και ο έλεγχος του καταστήματος μου χωρίς αυτό.

Περισσότερα από 1000 καταστήματα έχουν αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουν. Εσύ θα μείνεις απ’ έξω;

Συμπλήρωσε αριθμό τηλεφώνου και κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.