ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Γιάννης Καραδήμας - Ιδιοκτήτης Κατ. Λιανικής

 • ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

  3

 • ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

  Μίνι Μάρκετ

 • ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ

  2012

 • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  10

Πείτε μας δυο λόγια για την ιστορία του καταστήματός σας και από πότε ξεκινήσατε να δουλεύετε σε αυτό.

H ιδέα της ενασχόλησης με τα καταστήματα λιανικής ήταν κάτι που μας απασχολούσε οικογενειακώς. Στα μέσα του 2012 αφού βρήκαμε τον κατάλληλο χώρο, μαζί με την αδερφή μου, ανοίξαμε το πρώτο μας μίνι μάρκετ. Βασιζόμενοι στην επιτυχία του πρώτου καταστήματος αλλά και στην εμπειρία που αποκτήσαμε μελετώντας καθημερινά τις ανάγκες των πελατών μας, αποφασίσαμε το 2016 να ανοίξουμε και δεύτερο κατάστημα παρέχοντας επιπλέον την υπηρεσία πώλησης καφέ - take away. Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε τρία καταστήματα λιανικής και νιώθουμε την ασφάλεια να συνεχίσουμε τα επιχειρηματικά μας σχέδια.

Ποια ήταν η ανάγκη που σας ώθησε να ξεκινήσετε να ψάχνετε για ψηφιακό σύστημα διαχείρισης;

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι κέρδος έχεις, για κάθε ευρώ που ξοδεύεις. Μέσα από το Intale Point κατάφερα να δω αναλύσεις σε βάθος όπως πόσοι πελάτες περνάνε από το κατάστημά μου καθημερινά, ποια προϊόντα κάνουν τους μεγαλύτερους τζίρους ανά ώρα, ποιος προμηθευτής μου δίνει καλύτερες τιμές. Βάσει αυτών μπορώ να διαχειρίζομαι καλύτερα το κατάστημά μου αλλά και να παίρνω πιο έξυπνες αποφάσεις για το μέλλον, όπως επιχειρηματικά ανοίγματα κλπ.

Από που ακούσατε για το Intale Point και ποιος ήταν ο λόγος που επιλέξατε;

Η συνεργασία μου με την Intale ξεκίνησε το 2012 με την έναρξη λειτουργίας του πρώτου μου καταστήματος. Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το πρώτο σύστημα διαχείρισης της εταιρίας, το i-kiosk. Όταν έμαθα ότι θα έβγαινε στην αγορά το Intale Point ζήτησα να μου γίνει μια αναλυτική παρουσίαση. Οι λειτουργίες του, μου έδιναν νέες δυνατότητες και η εύκολη διαδικασία μετάβασης από το προηγούμενο σύστημα στο καινούργιο, δεν μου άφησαν άλλη επιλογή από το να κάνω άμεσα μετατροπή στο Intale Point.

Πόσο σας έχει βοηθήσει το Intale Point σχετικά με τον έλεγχο τον υπαλλήλων σας;

Όταν έχεις να διαχειριστείς περισσότερα από ένα καταστήματα, τα πράγματα δυσκολεύουν. Για εμένα η λειτουργία της απομακρυσμένης διαχείρισης είναι από τα βασικά πλεονεκτήματα που έχει το Intale Point σε σχέση με άλλα συστήματα της αγοράς. Μου δίνει τη δυνατότητα από οπουδήποτε και αν βρίσκομαι να γνωρίζω με ακρίβεια και σε live χρόνο τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε κατάστημα, τους τζίρους μου, να ελέγχω τους υπαλλήλους μου, να γνωρίζω το απόθεμά μου. Μπορώ να διαχειρίζομαι τα δύο καταστήματα παράλληλα αλλά ταυτόχρονα να αξιοποιώ τα αναλυτικά στατιστικά και ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός να παίρνω ξεχωριστά έξυπνες αποφάσεις.

Θα το προτείνατε σε συναδέλφους ή μελλοντικούς ενδιαφερόμενους;

Το Intale Point παρέχει ακριβώς ότι χρειάζεται ένα κατάστημα για να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά ενώ η ομάδα της Intale το εξελίσσει συνεχώς καλύπτοντας όλο και μεγαλύτερο φάσμα των αναγκών μας. Για εμένα πλέον αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για τη σωστή διαχείριση των καταστημάτων μου. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Περισσότερα από 1000 καταστήματα έχουν αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουν. Εσύ θα μείνεις απ’ έξω;

Συμπλήρωσε αριθμό τηλεφώνου και κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.