Σχετικά με την Intale

Είμαστε η μοναδική εταιρία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον κλάδο της μικρής λιανικής και εξειδικεύεται στις προκλήσεις του. Αναπτύσσουμε λύσεις έχοντας στόχο να μετασχηματίσουμε για πάντα τον τρόπο που λειτουργεί η εφοδιαστική αλυσίδα της αγοράς μικρών καταστημάτων, mini market και περιπτέρων.

Το 2010 ιδρύσαμε την εταιρία και ξεκινώντας με ελάχιστα κεφάλαια δημιουργήσαμε το i-kiosk.

To 2011 ως i-kiosk κερδίσαμε το 1o βραβείο Ψηφιακής Καινοτομίας «e-nnovation» και διακριθήκαμε για τη συμμετοχή μας από το Best Practices Forum.

Το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς παρουσιάσαμε το i-kiosk στο ετήσιο μεγάλο event της Microsoft «Annual Digital Dialogue».

Τον Απρίλιο του 2012 λάβαμε το 1o βραβείο στο διαγωνισμό «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία» της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Λίγους μήνες αργότερα κερδίσαμε το Social Media Award στο διαγωνισμό «Get in the Ring» στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η ομάδα μας μεγάλωνε συνεχώς και αποφασίσαμε να ανοίξουμε τα νέα μας γραφεία στην Ερμού, στη καρδιά της Αθήνας.

Μέσα στο 2013 λάβαμε την πρώτη μας χρηματοδότηση από επενδυτικό ταμείο ύψους $450.000 για να επεκταθούμε στην Ελληνική αγορά.

To 2014 το i-kiosk έγινε Intale Point και έφερε τον κλάδο της λιανικής στην εποχή του cloud. Το Intale Point αποτελεί την πιο εξελιγμένη και ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης για mini market και περίπτερα.

To 2015 λάβαμε επένδυση ύψους 3 εκατομμυρίων για την επέκτασή μας στις αγορές της Ευρώπης.

Κερδίσαμε από τα Papastratos Awards το «Best Technology Startup» βραβείο και βρεθήκαμε στους finalist της κατηγορίας “New Horizons” του Enterprise Europe Network Awards.

Λανσάραμε πιλοτικά το νέο μας προϊόν, Intale Ads Network, οθόνες που προβάλλουν διαφημίσεις σχετικές με το καλάθι του πελάτη, αυξάνοντας τις αυθόρμητες πωλήσεις.

Το όραμά μας

Να ενοποιήσουμε τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας στη μικρή λιανική παγκοσμίως, προσφέροντας τη γνώση και τα εργαλεία που απαιτεί ο κλάδος στις σύγχρονες συνθήκες

Η Intale μεγαλώνει συνεχώς

Ψάχνουμε άτομα με το ίδιο πάθος στο να βρίσκουν λύσεις στις προκλήσεις της αγοράς. Γίνε και εσύ κομμάτι της ομάδας μας.